miercuri, 29 martie 2017

Sfaturi utile pentru fertilizarea plantelor de camera ?


Exista citeva reguli de fertilizare a florilor de ghiveci:
  1.  E important sa stiti ca mai bine nu aplicam ingrasaminte cit este necesar decit sa aplicam peste masura.
  2.  Inainte de a aplica solutia, trebuie sa fie udata radacina.
  3.  Ingrasamantul trebuie aplicat numai in perioada activa de crestere a plantei, adica primavara si vara.
  4. Trebuie sa fie pastrata perioada de la o fertilizare la alta. De exemplu solutia lichida, isi face efectul in decursul la 2 luni, iar granule in decursul la un an, si cele batonase in jur de 8-10 luni.
  5. Trebuie sa trageti atentie deosebita, plantelor bolnave. Ingrasamantul sa nu fie foarte concentrat.

Fertilizanti de vinzare in Chisinau sunt in mare asortiment. Preturile la ingrasaminte difera in dependenta de producatori.


Mai multe detalii despre fertilizarea plantelor de ghiveci in Moldova -
https://smadshop.md/ro/ingrasaminte-pentru-flori-de-ghiveci-sfaturi-pentru-florar.html

luni, 27 martie 2017

Plasa rabitz pentru gard – avantaje

Adăugați o legendă

   Popularitatea plasei rabitz in Chisinau se datoreaza pretului disponibil pentru toti. Aceasta caracteristica o face sa fie potrivita pentru imprejmuirea caselor, sau terenurilor agricole. 

   Inca un avantaj este montarea simpla care nu necesita chemarea carorva specialisti. Aceasta plasa pentru gard este durabila in timp, datorita materialului din care este facuta. Inca un detaliu important este ca nu prinde rugina. La fel aceasta plasa va ofera posibilitatea sa va decorati ograda cu flori si plante cataratoare. 

   Avantaj este si faptul ca nu necesita cheltuieli suplimentare de vopsire, indreptare, etc.  Tinind cont de toate aceste avantaje ne dam seama de ce vanzarea  plasei rabitz in Moldova este asa de solicitata.

Mai multe detalii despre caracteristicile la plasa rabitz zincata in
Chisinau -
https://smadshop.md/ro/plasa-pentru-gard-rabitz-sau-sudata.html

luni, 30 ianuarie 2017

Seminte de porumb dulce - calitate inalta

Cultura de porumb zaharat era, pina acum cativa ani, exotica pentru fermele din Moldova. la momentul actual, stiuletii buni de fiert sau de pus in conserva sunt o sursa de profit pentru fermierii mici si mijlocii care au gasit si metodele prin care sa comercializeze bine recolta de porumb dulce.

Semintele de porumb dulce in Chisinau cat si in Moldova sunt la mare cautare din considerentul ca dispun de o productivitate inalta iar inaltimea stiuletelui poate ajunge chiar si la 55 cm. Contin o cantitate impunatoare de minerale utile: proteine, amidon, grasimi. Se potrivesc perfect pentru a crea seminte de porumb si siloz. In dependenta de tip si producator pretul la semintele de porumbul dulce (zaharat) in Moldova variaza.

Cele mai raspandite soiuri de seminte de porumb dulce in Moldova 
https://smadshop.md/ro/seminte-de-porumb-dulce-in-moldova.html